Vi efterlyser mer information om våra medlemsmuseer

ArbetSams kansli behöver nu våra medlemsmuseers hjälp att få korrekt information till vår databas. Det underlättar när kansli och styrelse ska jobba för att synliggöra medlemmarna på bästa sätt och för att få bättre resurser till att bevara industrisamhällets kulturarv. Vi har därför påbörjat arbetet att uppdatera och lägga till mer information om våra medlemsmuseer. Hjälp oss genom att svara på frågorna i den här enkäten.

Framförallt är det viktigt att ha rätt kontaktuppgifter så vi kan nå ut till alla med viktig information. Därför hoppas vi att du viker en stund av din värdefulla tid att hjälpa oss. Vi är oerhört tacksamma om du eller annan representant för museet har möjlighet att svara på alla frågor. Informationen är skyddad i vår databas.
Kansliet finns här för medlemmarnas skull och vill lära känna er alla så mycket som möjligt. För ni är viktiga och grundstommen för vår organisation!

Arkivbild: “Plauderpause” (CC0)

Om du har frågor och funderingar om hur något ska fyllas i, tveka inte att höra av dig till oss på kansliet. Caroline, 011-23 17 36 eller Lovisa, 011-23 17 30