Till annonsörer

Vill ni marknadsföra er verksamhet och samtidigt stödja landets arbetslivsmuseer?
Då har du chansen! Museiguiden med presentationer över närmare 500 arbetslivsmuseer är den enda i sitt slag! Länk till Museiguide 2020 som pdf.

Museiguiden gavs ut första gången 2003 och har genom åren fått en självklar plats hos Turistbyråer och i broschyrställ runt om i landet.

I katalogen får man en lättöverskådlig presentation av  arbetslivsmuseer över hela Sverige med bild, text, öppettider och kontaktuppgifter.

Pappersformat A4-format, 4-färgstryck, 104 sidor. Upplaga 40 000 ex.

Katalogens upplägg Början: Artiklar. Mitten: Medlemsmuseernas presentationsrutor lanskapsvis. Avslutningsvis: Sponsorer och register.

Exponering Museiguide distribueras till alla våra medlemmar (i dagsläget ca 580 arbetslivsmuseer, 25 organisationer och 20 enskilda medlemmar), turistbyråer runt om i landet, turistbroschyrställ, olika evenemang som till exempel Almedalen, beslutsfattare, tidskrifter, hotell, campingar med mera. Katalogen finns även att ladda ned som pdf på vår hemsida.

Pris Se priser och specifikation 2021 här

Boka plats till nästa års katalog genom att kontakta kansliet. Det finns ett begränsat utrymme till annonser så det är först till kvarn gäller.