Till annonsörer

Vill ni marknadsföra er verksamhet och samtidigt stödja landets arbetslivsmuseer?
Då har du chansen här! Det finns ingen annan tryckt museiguide i Sverige som uppdateras varje år – Museiguiden är den enda i sitt slag! Länk till Museiguide 2018 som pdf.

Museiguiden gavs ut första gången 2003 och har genom åren fått en självklar plats hos Turistbyråer och i broschyrställ runt om i landet.

I katalogen får man en lättöverskådlig presentation av närmare 500 arbetslivsmuseer över hela Sverige med bild, text, öppettider och kontaktuppgifter.

Pappersformat A4-format, 4-färgstryck, 104 sidor. Upplaga 40 000 ex.

App Från och med 2016 finns Museiguide även som app.  Ladda ned appen gratis på App Store eller Google play. Namn: MuseiguideMuseiguide finns sedan 2016 även som app – kostnadsfri att ladda ned.  När man bokar en annonsplats i pappersformatet syns man kostnadsfritt även i appen, oavsett vilken annonsstorlek du bokar!

Katalogens upplägg Början: Artiklar. Mitten: Medlemsmuseernas presentationsrutor lanskapsvis. Avslutningsvis: Sponsorer och register.

Exponering Museiguide distribueras till alla våra medlemmar (i dagsläget 570 arbetslivsmuseer, 25 organisationer och 20 enskilda medlemmar), turistbyråer runt om i landet, turistbroschyrställ, olika evenemang som till exempel Almedalen, beslutsfattare, tidskrifter, hotell, campingar med mera, med mera. Katalogen finns även att ladda ned som pdf på vår hemsida.

Pris Här hittar du en pris- och teknikspecifikation Museiguide 2019.

Boka plats till nästa års katalog genom att kontakta kansliet. Det finns ett begränsat utrymme till annonser så det är först till kvarn gäller.