Till annonsörer

Vill ni marknadsföra er verksamhet och samtidigt stödja landets arbetslivsmuseer?
Då har du chansen här!

Museiguiden gavs ut första gången 2003 och har genom åren fått en självklar plats hos Turistbyråer och i broschyrställ runt om i landet.

I katalogen får man en lättöverskådlig presentation av över 450 arbetslivsmuseer över hela Sverige med bild, text, öppettider och kontaktuppgifter. Museiguiden finns sedan 2016 även som app – kostnadsfri att ladda ned. Vi arbetar nu med att utveckla appen så den blir än mer användarvänlig till nästa år. När man bokar en annonsplats i pappersformatet syns man kostnadsfritt även i appen, oavsett vilken annonsstorlek du bokar!

Det finns ingen annan tryckt museiguide i Sverige som uppdateras varje år – Museiguiden är den enda i sitt slag! Länk till Museiguide 2017 som pdf.

Katalogens upplägg
Början: Artiklar
Mitten: Medlemsmuseernas presentationsrutor lanskapsvis
Slutet: Annonser

Distribution
Distribueras till alla våra medlemmar (i dagsläget 562 arbetslivsmuseer, 20 organisationer och 20 enskilda medlemmar), turistbyråer runt om i landet, turistbroschyrställ, olika evenemang som till exempel Almedalen, beslutsfattare, tidskrifter, hotell, campingar med mera, med mera. Katalogen finns även att ladda ned som pdf på vår hemsida.

 
App
Alltid till hands kan du nu se vilka arbetslivsmuseer som finns just där du befinner dig. Du lotsas med informationen i appen till upplevelser i din närhet. Vi satsar lite extra på appen 2018 genom att göra den mer användarvänlig och mer informativ. Ladda ned appen gratis på App Store eller Google play. Namn: Museiguide

Pris
Här hittar du en pris- och teknikspecifikation Museiguide 2018.

Boka
Boka plats till nästa års katalog genom att kontakta kansliet. Det finns ett begränsat utrymme till annonser så det är först till kvarn gäller.