Museiguide

Nu är Museiguide 2021 här!

På land, i luften och ute på havet – överallt kan man hitta ett arbetslivsmuseum eller en kulturupplevelse. Gårdagens teknik, dofter, ljud, människor och spännande historier. 489 arbetslivsmuseer medverkar i Museiguide 2021.

Pappersformat
Upplaga: 40 000 exemplar
Antal sidor: 104 sidor
Mått: A4
Tryck: 4-färgstryck
Här hittar du Museiguide 2020 i PDF-format.

 

 

 

Beställ kostnadsfritt från: www.tbshopen.se

 

 

 

 

Museiguide app
Vi hoppas kunna presentera appen för 2021 i början av mars 2021. Appen Museiguide Arbetslivsmuseer innehåller samma presentation över arbetslivsmuseer som pappersformatet och även en länk till respektive arbetslivsmuseums hemsida. Appen finns att ladda ned gratis på App Store eller Google play. Alltid till hands kan du nu se vilka arbetslivsmuseer som finns just där du befinner dig. PS. För att kartfunktion ska fungera behöver platstjänster var på. I Android behöver platstjänster vara på “alltid” inte bara “när appen används”.
Länk till App store
Länk till Google Play

 

 

Affisch
Vi har tagit fram en affisch som man kan sätta upp lite varstans för att marknadsföra appen. Ladda ned och skriv ut.
Tips! Plasta in affisch och sätt upp även utomhus.
Här är länk till affisch.

 

 

Om Museiguide
Museiguide produceras av ArbetSam i samarbete med Arbetets museum, både i pappersformat och som app. Den ger en lättöverskådlig presentation av arbetslivsmuseer med bild, text, öppettider, GPS-koordinat och kontaktuppgifter. Museiguide i pappersupplagan eller digitalt innehåller även artiklar om Årets Arbetslivsmuseum och Årets Arbetsmyra samt kartor och annonser. För att delta i Museiguide måste man vara medlem i ArbetSam. Sista anmälningsdag att vara med i Museiguide 2021 var den 15 oktober 2020. Anmälan till Museiguide innebär automatiskt ansökan om medlemskap i ArbetSam. Läs mer om medlemskapet här.

Frågor och funderingar?
E-post: info@arbetsam.com
Telefon: 011 – 23 17 30, 23 17 38

 

“Museiguiden öppnar en ny värld för många av våra besökare. Tack!…”

“Museiguiden är en mycket fruktsam informationskanal för vår verksamhet!”

“…Vi tycker den är väldigt trevlig och vi har hittat så många trevliga museer i Sverige. Tusen tack för att ni finns….”

“…Den är så lärorik och spännande över hela Sveriges land.”

“Tack för en mycket intressant och uppskattad katalog!”

 

Distribution Museiguide distribueras till ArbetSams medlemsmuseer, medlemsorganisationer och enskilda medlemmar. Museiguiden distribueras även till turistbyråer, bibliotek, turistbroschyrställ, länsmuseer och Sveriges centralmuseer.

Exponering Över 600 arbetslivsmuseer, turistbroschyrställ, turistbyråer och olika mässor. Vi skickar även Museiguiden till ett stort antal andra museer, olika tidskrifter, beslutsfattare, campingar, hotell med mera.

Beställ Museiguide via Turistbyråshopen.

Frågor och funderingar?
Kontakta kansliet via e-post info[a]arbetsam.com eller telefon 011 -23 17 30, 23 17 38.